De tekenaar Ter plekke, precies zoals het klinkt. Tijdens het evenement, de brainstorm, de vergadering of het symposium maak ik tekeningen. Op grote vellen papier of digitaal op een iPad.  
De tekeningen kunnen een zakelijke insteek hebben, of een meer vrije aanpak, afhankelijk van het doel van de bijeenkomst, waarvoor de tekeningen na afloop gebruikt zullen worden en natuurlijk de wensen van de klant. 
Live illustratie oftewel een tekenaar ter plekke zet droge materie aansprekend op papier (hier bijvoorbeeld!) maar live illustreren kan óók een leuke vorm van entertainment en personalised gift-giving zijn! (Zoals hier!)
Er werd een nieuwe samsung telefoon gelanceerd, waarop je met een klein stylus-pennetje kan tekenen. Om de lancering op te leuken werden er op 10 verkooppunten verdeeld door het land tekenaars neergezet om met de telefoon te tekenen. Ik zat een dag in een mediamarkt en vroeg aan bezoekers wat hun lievelingsdier was, waar ik dan een snelle digitale illustratie van maakte die te zien was op een scherm. Desgewenst werd de illustratie naar de bezoeker gemaild. Naast veel dieren kwam er af en toe een verzoek voor een Spiderman. 

You may also like

Back to Top