Tekenaar ter plekke


Anne Stalinski is de tekenaar ter plekke. Ik teken terwijl u praat. Als aandenken, als verslag, als evaluatie, alles is mogelijk!
Wil je samenwerken? Leuk! Stuur me een mailtje voor informatie en prijzen 
• 
Geselecteerde klanten:
WeTransfer, BuildinG, Codarts Rotterdam, Fair Wear Foundation, ZonderZorg, Publish, Zuiderlicht  
Submit
Thank you!
Naast tekenaar ter plekke ben ik ook illustrator (ik teken(de) o.a voor het Financieel Dagblad, Wakker Dier en het AD) en stripmaker. In 2019 won ik een Zilveren penseel voor het illustreren van het jeugdboek 'De Bromvliegzwaan' en ik was onlangs betrokken bij de oprichting van het strip-kunstblad 'Aline', samen met 7 collega's. Voor een verdere indruk van mijn illustratie-werk verwijs ik je graag naar mijn andere site. 
“We zoeken nog een congres-tekenaar, denk je dat je dat kan?” vroeg een klant me, een paar jaar geleden. In de geest van Pippi langkous zei ik “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan”. (Of eigenlijk zei ik met geveinsde zelfverzekerdheid “Jazeker kan ik dat!”). Het voelde als een gok, maar eenmaal ter plekke bleek: ik kan dit inderdaad!
Een paar puzzelstukjes vielen inéén: Ik teken snel, heb gevoel voor taal, een brede interesse, en ben goed in improviseren. Vooral dat laatste is een handige vaardigheid als het op ter plekke tekenen aankomt, want dit werk brengt me op uitéénlopende plekken.