Tijdens een inspiratie-diner van Expeditie Westerveld tekende ik een grote plaat me de belangrijkst en opvallendste uitspraken. 

• Een praatplaat als ondersteuning voor die ene belangrijke presentatie • Erg geschikt om processen te verbeelden • Ideaal als geheugensteuntje of als ondersteuning van een missie of doelstelling •
Er is een bult informatie die moet worden gevisualiseerd? En het mag er ook een beetje leuk uit zien? Ik ben je tekenaar!

Ter plekke tekenen, dán praatplaat
Een visueel verslag is vaak de basis voor een praatplaat. Ik neem de ter-plekke-gemaakte tekeningen mee naar mijn atelier en puzzel ze samen tot een mooi vormgegeven overzichtsplaat. (Deze aanpak is één van de pakketten die ik aanbied)
Niet ter Plekke, als losse opdracht
Praatplaten neem ik ook als losse opdrachten aan. In dat geval stuur ik een heldere offerte met ruimte voor verschillende schetsrondes, zodat u als klant genoeg inspraak heeft.
Bovenstaande praatplaat was 1 van de 9 platen voor de presentatie van het Groninger Zorg Akkoord, lees en zie er hier meer over!
De ANWB ontwikkelde een intern plan voor meer deel-vervoersmiddelen. Om de visie goed te kunnen presenteren vroegen ze me een praatplaat te tekenen die een mooie toekomst vol deelscooters, deelfietsen en een mobiliteits-hub laat zien. (deze opdracht liep via drawup)
Een advocatenkantoor bemerkte steeds dezelfde haperingen in hun begeleiding IT-geschillen. Ze vroegen me een praatplaat te maken die de steeds terugkerende pijnpunten verbeeldde, om die te kunnen gebruiken in presentaties en voorlichtingen. 

You may also like

Back to Top